IZDAJE SE STAN U BEOGRADU NA VODI! Za neke je ovo JEFTINO, neverovatna cena na ovoj lokaciji!
Beograd na vodi, Foto: Aca Matić

nekretnine

IZDAJE SE STAN U BEOGRADU NA VODI! Za neke je ovo JEFTINO, neverovatna cena na ovoj lokaciji!

Iznajmljivanje stanova u Beogradu na vodi može da bude samo skupo

Objavljeno:

Iznajmljivanje stanova u Beogradu na vodi, verovatno već znate, može da bude samo skupo. Jeftino nije ni u drugim delovima grada, ali u ovom najjeftiniji mesečni zakup jedva je niži od hiljadu evra i to baš ako imate sreće. Zato se pripremite na vrtoglave cifre.

Internet je prepun oglasa u kojima se nudi iznajmljivanje stanova u "Beogradu na vodi". Budući da je reč o luksuznom naselju izgrađenom na verovatno najatraktivnoj lokaciji u Beogradu, jasno je da se moraju očekivati astronomske cene zakupa. Najskuplji stanovi u ovom delu prestonice koštaju u proseku 9.000 evra mesečno. Takav stan od oko 350 kvadrara ima prostran dnevni boravak koji je povezan sa trpezarijom i kuhinjskim delom, četiri spavaće sobe od kojih su dve master sobe (pametne), tri kupatila, toalet, dva "walk-in" garderobera, vešernicu i terasu koja se pruža skoro čitavom dužinom stana. Sa terase se pruža prelep pogled na reku, Kulu, Skajlajn, kao i na ostale delove grada.

Beograd na vodi
Beograd na vodifoto: Foto: Espreso/Marko Nikolić

Može i za 4.500 evra

Cene iznajmljivanja stanova u Beogradu na vodi međutim mogu da budu i značajno niže. Tako je pronađen stan, koji takođe ima četiri sobe, a koji se izdaje po ceni od 4.500 evra. On doduše ima površinu do 140 kvadrata, kao i veliku terasu, a nalazi se u prvom redu zgrada do reke.

U oglasima se napominje da stan u tom naselju ima "kvalitetni višeslojni parket", porculanske poličice, te da je opremljen specijalno dizajniramim kuhinjama, kao i ugradnim plakarima. Ta nekretnina ima poseban pristup liftu koji se može pozvati samo uz pomoć kartice. U oglašenu cenu stana su uračunata četiri garažna mesta.

Stanovi "manje" kvadrature naravno imaju i nižu cenu. Tako se nekretnina od 92 kvadrata u tom naselju može iznajmiti i za 2.300 evra, dok će vas rentiranje stana od 60 kvadrata koštati 1.200 evra. Uz ovaj stan dobijate i garažno mesto. Među stanovima čiji je zakup niži od hiljadu evra nađeno je svega nekoliko.

Jedan od njih ima 36 kvadrata, nalazi se na petom spratu i može se iznajmiti za 850 evra. Među "pristupačnijim" stanovima je i jedan na 19. spratu, a njegovo iznajmljivanje mesečno košta 750 evra. Ima oko tridesetak kvadrata.

Bonus video:

00:33

Sloba Radanovic opremio novi stan

(Espreso/Nova/Andrija Lazarević/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.